Buitengevel Stucwerk

Stucwerk voor buiten is een lastige, maar belangrijke klus bij het opknappen van een bestaande woning of nieuw huis. Door stucwerk op een buitenmuur van uw huis/bedrijfspand aan te brengen voorziet u deze van een fraaiere uitstraling.

Een vakkundig gestuukte buitenmuur werkt ook brandvertragend en vochtwerend.
Naast de diversiteit aan buitenstucwerk kunt u ook denken aan de grote verscheidenheid aan afwerkingmogelijkheden. Buitenstucwerk is in de regel functioneel én decoratief.

Het aanbrengen ervan vergt echter zeer gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Op basis van jarenlange ervaring, een gedegen bouwkundig inzicht en oog en gevoel voor detaillering maken wij van uw gevel een lust voor het oog.

Redenen om te kiezen voor buitengevel stucwerk

Steeds meer huizen, huizenblokken, appartementencomplexen, kantoorpanden en bedrijfspanden worden voorzien van een gestuukte buitengevel, die vervolgens vaak in chique kleuren worden afgewerkt. De redenen om voor buiten stucwerk te kiezen, zijn uiteenlopend:

1. Het renoveren van een pand: met buitengevel stucwerk verbergt u scheuren, oud of slecht voegwerk en verschillen tussen oud en nieuw metselwerk. U voorziet een bestaand pand immers van een nieuwe stuclaag.

2. Het visueel verfraaien van een pand: het aanbrengen van stucwerk biedt een bouwer de kans om een pand, woonblok of zelfs complete straat of wijk een nieuwe uitstraling te geven.

Het aanbrengen en afwerken van buitengevel stucwerk is aan strikte eisen gebonden. Zo zijn lang niet alle pleisters geschikt om op buitengevels te worden aangebracht, speelt de sterkte van de constructie – een rol en is een juiste detaillering van onmiskenbaar belang voor een fraai en duurzaam resultaat.

In de praktijk worden wij daarom al in een vroeg stadium bij de realisatie van buitengevel stucwerk betrokken. Juist om problemen die inherent zijn aan een foutieve afwerking of detaillering te voorkomen.

Impressie van door ons aangebracht stucwerk op buitengevels

overstek buitengevel stucwerk villa veghel 6

 

buitengevel stucwerk villa scherpenzeel 04

 

buitengevel stucwerk 3

 

buitengevel stucwerk vrijstaand huis wit 2

Stukadoorsbedrijf HDG | Oostwijk 19 | 3461 GP Linschoten | 06-53134472 | Onze specialiteit: exclusief stucwerk | badkamer stucwerk

ontwikkeld door Juist