Airless tex spuiten

Onze ervaring is dat onze opdrachtgevers graag met één en dezelfde partij samenwerken voor zowel het stucwerk als het schilderwerk. Om deze reden beperken wij ons niet tot uitsluitend het stucwerk, maar verzorgen wij indien gewenst ook het verven van de wanden en plafonds voor u. De huidige trend is een strakke, op kleur gespoten afwerking, hetgeen met deze werkwijze een prachtig resultaat oplevert omdat wij niet alleen garant staan voor het strakke stucwerk maar evenveel aandacht besteden aan de strakke afwerking bij het verven.

Het airless spuiten van muurverf geeft een mooier resultaat dan met de verfroller “rollen”. Het “rollen” laat altijd een structuur na terwijl u daar bij spuiten geen last van heeft.
Juist wanneer wanden en plafonds mooi glad zijn gestuct, is het zonde als dit teniet wordt gedaan door de nadelen van het rollen.
Door middel van airless spuiten krijgt u gladde, egale en strakke wanden én plafonds. Bovendien neemt het minder tijd in beslag.
Met name een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten. In een aantal gevallen zijn gestructuurde ondergronden zoals spack, glasweefsel en spachtelputz ook goed te spuiten.

Uw besparing

U brengt twee handelingen, stucen en spuitverven, onder bij één en dezelfde partij. In plaats van dat u na de stukadoor ook nog eens een schilder moet laten komen. De voordelen en besparingen die u dat oplevert, zijn evident:

  • Tijdwinst: werkzaamheden sluiten feilloos op elkaar aan.
  • Gemak: één aanspreekpunt voor de complete behandeling voor uw wand en plafond.
  • Zekerheid: één partij die de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit op zich neemt.
  • Kostenvoordeel: één prijs van een bedrijf dat werkzaamheden kan combineren ligt in de regel lager dan twee prijzen van twee verschillende bedrijven bij elkaar opgeteld.

Het resultaat

Onder hoge druk wordt geschikte latex-verf tegen een oppervlakte gespoten met de “Airless-spray” machine. Mede door de speciaal hiervoor opgeleide medewerkers staan wij garant voor een egaal, structuur- en streeploos eindresultaat. Het resultaat is een decoratief en naadloos effect in wand en plafond in de door u gewenste kleurvariatie.

Een impressie van airless spuitwerk

airless tex spuiten 2

 

airless tex spuiten

Stukadoorsbedrijf HDG | Oostwijk 19 | 3461 GP Linschoten | 06-53134472 | Onze specialiteit: exclusief stucwerk | badkamer stucwerk

ontwikkeld door Juist