Zwembad stucwerk

De huidige trend in zwembaden is zo helder als bronwater: ons zwembad integreren in de omgeving om er een natuurlijke, rustgevende en inspirerende plek van te maken.

Dit vertaalt zich onder andere in de keuze van de bekleding: weg met die flashy blauwe liners, welkom natuurlijke kleuren! Zoals bronskleurig groen voor een mineraleneffect dat samensmelt met de omgeving, een zandkleur die met plezier alle nuances van de zomerlucht absorbeert, of een van de talloze andere kleuren, van azuurblauw tot onweergrijs.

De keuze is immens! Mortex Etanche is verkrijgbaar in 64 kleuren en past zich dan ook moeiteloos aan elk project aan. Ook aan de meer gedurfde projecten is gedacht. Wat dacht u van een rood zwembad, bijvoorbeeld?

Natuurlijke zwemvijvers: van groen tot grijs over zwart

Steeds populairder: de natuurlijke zwemvijver. Deze wordt zo aangelegd zodat hij samenvloeit met de plantrijke omgeving en volledig in harmonie is met de rest van de tuin. Het sleutelwoord is ecologie; de natuur komt op de eerste plaats. Deze natuurlijke zwemvijver lijkt op een echte vijver, maar is specifiek ontworpen om in te kunnen zwemmen en baden. U zwemt in mooi en zuiver water zonder chemische producten. Natuurlijke zwemvijvers bieden de praktische voordelen van een zwembad, maar zijn uitzonderlijk mooi en respecteren het milieu.

Bovendien geven ze jouw uw tuin meteen ook een fris en levendig accent mee. Mortex Etanche is hiervoor perfect geschikt dankzij zijn natuurlijke kleuren en zijn authentieke uitzicht.

Impressie van door ons gestucte zwembaden

zwembad stucwerk 2

zwembad stucwerk 1

Stukadoorsbedrijf HDG | Oostwijk 19 | 3461 GP Linschoten | 06-53134472 | Onze specialiteit: exclusief stucwerk | badkamer stucwerk

ontwikkeld door Juist