Onze Opdrachtgevers

Stukadoorsbedrijf HDG is voornamelijk actief voor particuliere opdrachtgevers.

Voor deze opdrachtgevers voeren wij werkzaamheden uit welke uiteenlopen van reparatiewerkzaamheden en kleine verbouwingen, tot de volledige renovatie van uw woning of het compleet afwerken van uw nieuwbouwhuis.
 

Alle technieken welke toepasbaar zijn binnen uw woning kunnen wij uitvoeren, waaronder ook specialistische werkzaamheden zoals waterdichte, design-, of akoestische wand en plafondafwerking.

Waarom Stukadoorsbedrijf HDG?

Stukadoorsbedrijf HDG onderscheidt zich doordat zij niet alleen het reguliere en traditionele binnen- en buiten stukadoorswerk met vakmanschap uitvoeren, maar daarnaast ook uw partij zijn als het gaat om bijzondere technieken en specialistisch maatwerk in uw woning, badkamer, zwembad of sauna.

Kortom, voor kwaliteit, vakmanschap en een oogverblindend resultaat bent u bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp, en van uitvoering tot de nazorg zijn wij uw stukadoor!

Benieuwd naar ons resultaat?

Bekijk ook onze fotogalerij waarin u een overzicht vindt van enkele projecten welke Stukadoorsbedrijf HDG tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers heeft uitgevoerd.

Stukadoorsbedrijf HDG | Oostwijk 19 | 3461 GP Linschoten | 06-53134472 | Onze specialiteit: exclusief stucwerk | badkamer stucwerk

ontwikkeld door Juist